Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Адміністрація сайту nc-newlife.com піклується про забезпечення безпеки даних відвідувачів нашого ресурсу. З цією метою створена і відкрита для ознайомлення Політика конфіденційності та захисту персональних даних (Privacy Policy). Якщо Ви зайшли на наш сайт, то правила політики конфіденційності автоматично починають діяти.

Правила діють на всіх сторінках сайту домену https://nc-newlife.com. Ви можете не хвилюватися, що дані які Ви надали нашому сайту будуть використані інакше, ніж за правилами даної політики безпеки і згідно норм чинного українського та міжнародного права.

Політика конфіденційності та захисту персональних даних діє відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" (можна ознайомитися за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17).
Політика конфіденційності описує яку інформацію сайт може отримувати від Вас, законні обмеження на нерозповсюдження такої інформації будь-яким (паперовим, електронним, звуковим) способом. Ця політика конфіденційності і захисту персональних даних поширюється тільки на сайт https://nc-newlife.com і всі його сторінки, і не поширюється на будь-які інші веб-ресурси третіх осіб і сторінки їхніх інтернет ресурсів. Ці правила політики конфіденційності не діють для інших сайтів, де згадується наш ресурс або його внутрішня сторінка.

Перед використанням сайту, будь-ласка, прочитайте Політику конфіденційності та захисту персональних даних.

1. Визначення та скорочення

1.1. Відвідувач - відвідувач сайту (будь-якої сторінки сайту) https://nc-newlife.com.

1.2. Політика конфіденційності - Політика конфіденційності та захисту персональних даних сайту https://nc-newlife.com.

1.3. Адміністрація сайту - Адміністрація сайту https://nc-newlife.com.

1.4. Сайт - сайт https://nc-newlife.com.

2. Загальні положення

2.1. Справжня Політика конфіденційності визначає правила конфіденційності і захисту даних Відвідувача тільки для сайту nc-newlife.com. Ці правила не дійсні для сайтів третіх осіб, на які посилається наш сайт, і також які посилаються на наш сайт, або інших сайтів.

2.2. Політика конфіденційності забороняє доступ до даних Відвідувача для третіх осіб.

2.3. Зайшовши на сайт Відвідувач погоджується з політикою конфіденційності або повинен покинути ресурс.

2.4. Користуючись формою зворотного зв'язку Користувач згоден з обробкою введених ним даних.

2.5. Користуючись формою для зворотнього дзвінка Користувач використовує послуги третьої сторони компанії Бінотел і повинен ознайомитися з їхніми правилами користування за посиланням http://www.binotel.ua/terms.

2.6. Справжня Політика конфіденційності може час від часу оновлюватися про що Адміністрація сайту інформує Відвідувачів.

3. Збір та обробка персональних даних Відвідувача

3.1. Персональні дані Відвідувача: Прізвище, Ім'я, По-батькові або прізвище та ініціали або просто Ім'я, телефон міський або телефон мобільний, адреса електронної пошти та інші дані, передаються Сайту і обробляються Адміністрацією сайту за згодою Відвідувача.

3.2. Збір та обробка персональних даних використовуються для підвищення якості надання послуг, описаних на Сайті.

3.3. Обробка персональних даних відповідає принципам законності цілей збору інформації та послуг Сайту.

4. Права Відвідувача

4.1. Відвідувач може вказати персональні дані про себе, необхідні для поліпшення якості обслуговування.

4.2. Відвідувач, який не хоче передавати дані через форму, може звернутися до нас по телефону або відвідавши наш центр особисто.

4.3. Відвідувач може звертатися з проханням про зміну, уточнення, видалення інформації про нього.

5. Зобов'язання Адміністрації сайту

5.1. Використовувати персональні дані Відвідувача тільки в межах даної Політики конфіденційності.

5.2. На прохання Відвідувача невідкладно внести зміни - змінити, уточнити, видалити інформацію про Відвідувача, який бажає таких змін щодо своїх персональних даних.

5.3. Не використовувати отримані дані Відвідувача незаконно, а саме не продавати, не поширювати, не передавати, не публікувати, не висилати, не копіювати персональні дані Відвідувачів.

6. Захист персональних даних Відвідувача

6.1. Адміністрація сайту приймає максимально можливі технічні, організаційні та інші заходи щодо захисту персональних даних Відвідувача.

6.2. Персональна інформація захищена від неправомірного доступу до неї, копіювання, знищення, поширення, інших незаконних дій.

7. Відмова від відповідальності

7.1. Політика конфіденційності діє виключно на сторінки сайту nc-newlife.com і не застосовується на інші інтернет сторінки інших ресурсів.

8. Заключні положення

8.1. Справжня Політика конфіденційності визначає використання і захист персональних даних Відвідувача, взаємодію Адміністрації сайту і Відвідувача.

8.2. Питання, що не регулюються цією Політикою конфіденційності, вирішуються в межах чинного законодавства України.

У разі наявності питань про цій Політиці конфіденційності можна звернутися до нас за адресою:

м. Київ, вулиця Кучмин Яр, 19

Міський телефон: +38(044)361-43-80
Мобільний: +38(099)338-64-00

Політика конфіденційності Украина г. Киев, улица Кучмин Яр, 19 (метро Олимпийская, Вокзальная, Университет) Украина г. Киев, улица Княжий Затон, 11 (метро Позняки, Осокорки) Украина Киевская область, Бориспольский район, село Гора, улица Франко, 18 (метро Харьковская, Бориспольская). +380443614380 +380993386400 2019-09-11 NewLife (Новая Жизнь, Нове Життя)
icon-top